Automaatse kile valikut mõjutavad kõige rohkem kasutatavad seadmed ja pakitava kaubaaluse suurus, kaal ning struktuur. Automaatsed kiled jagunevad paksuse, tootmistehnoloogia, venivuse ning mehaaniliste omaduste terviku poolest.
Soovite rohkem informatsiooni?
Võtke ühendust
+372 555 34990 või sales@somi.ee
Tehnilised andmed
Kile liik | Kasutamine | Venivus | Paksus |
Standardne kile | Kasutatav seadmetega ilma kile venitamise võimaluseta. Venib kitsenedes laiuse arvelt. Peab vastu teravatele nurkadele. On soovitatav kasutada keeruliste ja raskete kaubaaluste korral, millel on eriti teravad nurgad. | Kuni 150% | 13-30my |
Jäigad kiled | Kasutatavad ainult seadmetega ilma kile venitamise võimaluseta. Need kiled, võrreldes standardsega, on jäigad, venivad vähe. Väga lai kasutamise spekter, eriti hästi sobivad täisautomaatsetele pakkimisliinidele ilma kile venitamise võimaluseta. Loodud standardse kile asendamiseks, andes kaubaalustele suurema stabiilsuse ja vähendades kile kulusid. | 40-100% | 7-15my |
Veniv kile | Kasutatav tootmisliinidel või poolautomaatsetes seadmetes, millel on fikseeritud või reguleeritav kile venitamise mehhanism. Pakkides seda tüüpi kilega muutub see 2-3 korda kitsamaks, kuid hoiab kaubaalusele laotud tooteid stabiilsemalt kui kiled mis ei veni. | 200-300% | 12-30my |
300+ veniv kile | Need kiled peavad vastu eriti teravatele nurkadele, neid kasutades saab saavutada suurima kaubaaluste stabiilsuse. Kasutatavad on suurte kiirustega tootmisliinidel või poolautomaatsetel seadmetel, millel on fikseeritud või reguleeritav kile venitamise mehhanism. On võimalus kasutada õhemaid seda tüüpi kilesid paksemate 300proc venivate kilede asemel. | 300+% | 12-30my |
Pöörlev platvormseade /pöörlev käsitsi ilma venitamiseta | Pöörlev platvormseade /pöörlev käsitsi fikseeritud venitusega | Pöörlev platvormseade /pöörlev käsitsi reguleeritava venitusega | Ketas/muu eriti suure kiirusega seade | |
Standardne kile | + | – | – | – |
Jäik kile | + | – | – | – |
Veniv kile | – | + | + | + |
300+ veniv kile | – | + | + | + |